8 Mayıs 2014 Perşembe

** PRENSESA ** tarifi


Bunu yiyen bir daha vazgeçemiyor : ) işin sırrı aslında baharatında gizli..çeşnili bir karışım Bulgaristan göçmen ürünleri satan pazarlardan temin edebilirsiniz.Adı Çubritsa diye söyleniyor ama yine de çok merak eden olursa bana msj yoluyla ulaşın size yollarım.

Malzemeler : Dilimli tam bugday ( tost ekmeği de olabilir) arzu ya göre sucuk salam dilimleri ben Pınar Aç Bitir Hindi Salam kullandım üzeri için rendelenmiş veya dilimlenmiş kaşar önceden ısıttığımız 160 derecelik fırına verip üzeri kızarana kadar pişiriyoruz fırından çıkar çıkmaz baharatını üzerine ekip afiyetle yiyoruz......

2 yorum:

  1. Çubritsayı herşeyde kullanırız, herşeye yakışır, çorbadan etlere kadar.

    YanıtlaSil